Odota...
Wait...
Korppi-järjestelmän toimintoja Korppi

16.6

Kirjaudu sisään järjestelmään!
20.5.2024 08:39

Sivut Korppi-järjestelmässä

Sivulistauksesi tekeminen voi kestää hieman. Malttia. Hakuun...


Korppi
Korppi-järjestelmän aloitussivu tarjoaa pääsyn Korpin eri sovelluksiin.
UKK (FAQ)
FAQ (eli usein kysytyt kysymykset) tarjoaa vastauksia Korpista usein esitettyihin kysymyksiin.
Opastus, tietoja
Korpin avusteet, opasteet ja käyttöohjeet löydät Tietoja-linkin takaa. Myös sovelluksen kysymysmerkki-kuvakkeet vievät sinut oikeaan kohtaan avustetta. Sivuilta löydät myös tarkempia tietoja Korpin käyttö- ja kehityshistoriasta.
Saavutettavuusseloste
Digipalvelulain ja EU:n saavutettavuusdirektiivin edellyttämä saavutettavuusseloste Korppi-järjestelmästä.
Kirjaudu sisään
Kirjautumalla sisään järjestelmään pääset mm. ilmoittautumaan kursseille, käyttämään kalenteriasi ja hallinnoimaan tietojasi. Kirjautuaksesi sisään tarvitset Korppiin tunnuksen ja salasanan. Jos olet uusi käyttäjä, voit rekisteröitymällä hankkia tunnuksen. Vanhoille käyttäjille Korppi ei anna luoda tupla-tunnusta. Jos olet unohtanut tunnuksesi tai salasanasi, löydät lisätietoja Korpin kirjautumissivun Unohditko-linkistä sekä FAQ:sta.
Opintojen haku ja ilmoittautuminen
Voit selata kurssitietoja ja ilmoittautua valitsemillesi kursseille. Ilmoittautuessasi kurssille Korppi pyytää sinua kirjautumaan sisään järjestelmään.
Opetusohjelma
Voit tarkastella Jyväskylän yliopiston opetusohjelmaa. Kursseille pääset ilmoittautumaan myös opetusohjelman tietojen kautta.
Tentit
Tenttien alta löydät laitoksittain ja kursseittain kaikki tulevat tentit. Tenttiin ilmoittautuessasi Korppi pyytää sinua kirjautumaan sisään järjestelmään.
Tutkinto-ohjelmat
Voit tarkastella laitosten tutkinto-ohjelmia. Jos haluat luoda itsellesi opintosuunnitelman (ehops) tutkinto-ohjelman pohjalta, Korppi pyytää sinua kirjautumaan sisään.
In English
Change language.

[Älä näytä koko puuta]